Визначення теплової ефективності виробництва силікатної цегли при зміні температурного режиму автоклава - Кошельник, Вадим Михайлович; Шабанова, Галина Миколаївна; Кисельова, С. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано методику визначення теплової ефективності виробництва силікатної цегли при зміні температурного режиму автоклаву. Розраховано зниження об’єму витрати природного газу при впровадженні енергозберігаючої технології силікатної цегли для підприємства силікатних виробів

The method of determination of thermal efficiency of production of silicate brick is offered, at the change of temperature condition of autoclave. The decline of volume of expense of natural gas is expected at introduction of energysaving technology of silicate brick for the enterprise of silicate wares
Determination of thermal efficiency of production of silicate brick is at change of temperature condition of autoclave
Keywords: природний газ; енергозберігаючі технології; сировинна суміш; гідротермальна обробка; котельний агрегат; викиди пари в атмосферу