Конституціоналізм як об'єкт вивчення в американській школі - Кузьменко, Олександр Васильович (НТУ "ХПІ", 2009)
В статті аналізується досвід педагогів США з питання навчання й виховання юних громадян. Обґрунтовується доцільність вдосконалення дидактичної моделі вітчизняного громадянознавства.

The article deals with pedagogical experience of American teachers envolved in education of young citizens. The author tends to prove the importance of improvement of the didactic model of Ukrainian civic education.
Constitutionalism as a subject of studying in american school
Keywords: виховання громадянське; модель дидактична; процес навчальний; досвід зарубіжний; США