Художнє читання і спілкування в аспекті комунікативно-інтенційної моделі навчання - Шевченко, Валентина Федорівна; Полянська, Ірина Валентинівна; Чернявська, Світлана Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Методичні вказівки "Художнє читання і спілкування" для іноземних студентів і викладачів можна використовувати як на заняттях під час вивчення курсу "Українська мова як іноземна", так і в позаурочній роботі.
Keywords: методичні вказівки; Григір Тютюнник; новела; ідея; образи; символіка