Моделі діагностування інтерактивних комп'ютерних мереж на структурно-логічному рівні - Мірошник, М. А.; Корольова, Яна Юріївна; Деменкова, Світлана Дмитрівна; Шафранський, А. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розроблено методи діагностування інтерактивних комп’ютерних мереж на структурно-логічному рівні. Розроблено методи та процедури синтезу одновимірних і двовимірних мереж з розподіленим управлінням конфігурацією. Проведено аналіз існуючих методів діагностування інтерактивних комп'ютерних мереж на структурнологічному рівні. Створено моделі діагностування для інтерактивних комп’ютерних мереж на структурно-логічному рівні. За результатами діагностичних експериментів зроблено висновок про тестопридатність розглянутих у роботі мереж.

Methods of diagnosing interactive computer networks at the structural and logical level are developed. Methods and procedures for synthesizing one-dimensional and two-dimensional networks with distributed configuration control are developed. The existing methods of diagnosing interactive computer networks at the structural and logical level have been analyzed. Diagnostics models for interactive computer networks at the structural and logical level have been created. According to the results of diagnostic experiments the conclusion about testability of the networks considered in the paper is made.
Models for diagnosing interactive computer networks at the structural and logical level
Keywords: системи управління; діагностичні експерименти; критичні технічні системи; системи газопостачання; процедури реконфігурації; резервні функціональні модулі; interactive computer network; control system; diagnostic experiment; diagnostic models