Совершенствование конструкции выбивной машины в составе автоматизированной линии крупного вагонного литья на основе расчетно-экспериментальных исследований рабочего процесса - Барчан, Евгений Николаевич (НТУ "ХПИ", 2007)
У статті наведена методика та результати аналізу та синтезу параметрів вибивної машини у складі автоматизованої лінії крупного вагонного литва на основі розрахунково-експериментальних досліджень робочого процесу. Отримані раціональні параметри вибивної машини, що забезпечують високу продуктивність роботи, якість вибивки відливок та довговічність машини.

In the article a method and results of analysis and synthesis of parameters of shake-out machine in the structure of automated line of the large carriage casting on the basis of computational and experimental researches of working process are resulted. The rational parameters of shake-out machine are got which provide the high performance of work, quality of castings shake-out and longevity of machine
Keywords: литье деталей; выбивка отливок; дебалансный привод; рациональные параметры; нагрузочная способность; прочность; вибростойкость; долговечность