Формування політики щодо передачі ризиків інтелектуальної власності - Косенко, Андрій Васильович; Перерва, Петро Григорович (Криворізький національний університет, 2022)
Результати проведеного дослідження дозволили виявити чотири основні типи політики щодо передачі ризику інтелектуальної власності: політика покриття порушення прав інтелектуальної власності; політика покриття захисту прав інтелектуальної власності; політика заяв та гарантій інтелектуальної власності; політика страхування вартості інтелектуальної власності.
Keywords: ризики; передача; оцінка; інновації; технології; інтелектуальна власність