Здоров'я нації і вдосконалення фізкультурно-спортивної освіти в Україні - (:unkn) unknown (ФОП Бровін О. В., 2018)
Тези доповідей науково-практичної конференції "Здоров’я нації і вдосконалення фізкультурно-спортивної освіти" висвітлюють дуже важливі актуальні напрямки вдосконалення фізичної культури і спорту, а також фізкультурно-спортивної освіти в Україні.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; здоров'я нації; фізкультурно-спортивна освіта; фізичне виховання; професійна підготовка; підготовка фахівців; професійний спорт; дитячо-юнацький спорт; медико-біологічні аспекти; психологічні аспекти; педагогічні аспекти; менеджмент фізкультурно-оздоровчої діяльності