Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Об'єктно-орієнтоване програмування" - Пугановський, Олег Валентинович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курс «Об’єктно-орієнтоване програмування» базується на попередньо вивчених основах програмування мовою C# або Java. При самостійному вив ченні дисципліни основну увагу потрібно приділити переліку питань, що вивчаються. Теоретичні матеріали до курсу можуть бути отримані із джерел з вільним доступом або з лекційних матеріалів до курсу, доступ до яких надається студентам. Весь курс скомпільовано з матеріалів, що є у вільному доступі. Таким чином, для розширення знань чи для більш детального вивчення окремих питань, є можливість звернутись до Інтернет-ресурсів. При освоєнні матеріалів курсу необхідно мати доступ до середовища програмування C# або Java. Вони можуть бути встановлені на локальному обладнанні або можна використати онлайн платформи через інтернет оглядач. Самостійна підготовка передбачає вивчення теоретичного матеріалу, виконання лабораторних робіт та індивідуальне розрахункове завдання. У даних методичних вказівках наведено вимоги до виконання індивідуального завдання.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; програмування; об'єктно-орієнтоване програмування; штучний інтелект; програмні коди