Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Алгоритми і структури даних" - Стратієнко, Наталія Костянтинівна; Бородіна, Інна Олександрівна (My University, 2017)
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Алгоритми та структури даних" є частиною загального методичного забезпечення курсу "Алгоритми та структури даних", який викладається для студентів спеціальності 121 "Інженерія програмного забезпечення" в 2-му семестрі. Мета виконання лабораторних робіт – закріплення та поглиблення теоретичних знань, отриманих при вивченні лекційної частини курсу, набуття стійких практичних навичок організації та використання динамічних структур даних для розв'язання задач при створенні програмного забезпечення, вивчення найбільш поширених алгоритмів розв'язання задач з використанням складних структур даних. Методичні вказівки містять завдання для 11-ти лабораторних робіт та необхідний для їх виконання теоретичний матеріал, а також варіанти завдань до кожної роботи.
Keywords: алгоритм; структури даних; програмне забезпечення; хеш-таблиця; червоно-чорні дерева; комбінаторні алгоритми; графи; геометричні алгоритми; жадібні алгоритми