Вплив показників якості вугілля на його розмолоздатність - Коваль, Валентин Валерійович; Богоявленська, Олена Володимирівна; Мірошниченко, Денис Вікторович (Житомирський державний університет імені Івана Франка, 2022)
У цій роботі досліджено 14 зразків вугілля (Україна, російська федерація, США, Казахстан), що характеризується різним ступенем метаморфізму та петрографічної однорідності. У таблицях 1–3 наведено максимальні, мінімальні та середні показники технологічних властивостей, петрографічних характеристик та елементного складу досліджуваних зразків вугілля.
Keywords: вугілля; коксування; подрібнення; метаморфізм; петрографічна однорідність; технологічні властивості