Параметри сигналів частоти полів для контролю характеристик відеотрактів цифрового телебачення - Гофайзен, О. В.; Алі, Мохаммед Хасан Хессейн; Пилявський, В. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Представлено послідовності випробувальних сигналів для оцінки якості мереж кабельного цифрового телебачення та кіл з ФАПЧ. Запропоновано набір параметрів цих сигналів для систем цифрового телебачення стандартної та високої чіткості різних модифікацій.

The sequences of signals of testers are presented for the estimation of quality of networks of cable digital television and circles from phase self-tuning of frequency. The set of parameters of these signals is offered for the systems of digital television of standard and high clearness of different modifications.
Keywords: телебачення кабельне; якість; ФАПЧ; чіткість; коректор; яскравість; digital television; video path; SDTV; HDTV; signals frequency