Системи класифікації інновацій - Ткачова, Надія Петрівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2021)
Доведено, що зміна організації виробництва, як правило, тягне за собою розробку і впровадження соціальних інновацій, тому що найчастіше принципово змінюються методи, прийоми й умови праці працівників.
Keywords: витрати; екологічні інновації; предметний зміст; задоволення потреб