Posokhov, Ye. O.Onishchenko, A.Chumachenko, T.Makieieva, N.Kalashnyk-Vakulenko, Y.Polikarpova, H.Novikova, V.Prokopyuk, V.Nakonechna, O.Chumachenko, D.Tkachenko, V.Meniailov, I.Tkachenko, M.Tkachenko, A. S.2023-01-132023-01-132022Food additive Е407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes / Y. O. Posokhov [et al.] // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 120-122. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61203.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61203encarrageenansBacterial lipopolysaccharidesperipheral bloodFood additive Е407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytesArticle