Наукометрична систематизація існуючих методів обробки експертних думок - Гуцан, Олександр Миколайович (ФОП Томенко Ю. І., 2019)
Надано визначення поняття "експерт" згідно до діючого законодавства, систематизовано існуючи методи обробки експертних оцінок.
Keywords: обробка інформації; управління підприємством; метод експертних оцінок; метод ранжирування; метод вагових коефіцієнтів; метод парних порівнянь; метод Дельфи