Двохпараметровий метод контролю електричних та температурних параметрів 5% розчину гідрооксиду калію - Себко, Вадим Вадимович; Нечипоренко, Дмитро Ігорович; Новожилова, Тетяна Борисівна; Мананкова, В. Л. (Государственное учреждение "Государственный научно-исследовательский и проектный институт", 2019)
Досліджено теоретичні основи роботи теплового контактного електромагнітного перетворювача (ТКЕП) зі зразком 5% розчину гідрооксиду калію (KOH) під час реалізації двохпараметрового методу контролю електричних та температурних параметрів.

The theoretical foundations of the work of a thermal contact electromagnetic transducer (TCET) with a sample of 5% solution of potassium hydroxide KOH under the realization of a two-parameter method for monitoring electrical and temperature parameters are investigated.
Keywords: фазовий кут; електромагнітний перетворювач; температурний коефіцієнт опору; поперечне магнітне поле; нормований електричний опір