Організаційно-методичне забезпечення управління формуванням та використанням портфеля об'єктів інтелектуальної власності на машинобудівних підприємствах - Максименко, Яна Анатоліївна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна (Сумський державний університет, 2009)
Стаття присвячена проблемі розвитку організаційно-методичного забезпечення процесу управління формуванням та використанням портфеля об'єктів інтелектуальної власності на машинобудівних підприємствах. На основі аналізу даного процесу управління визначено необхідні інформаційні та кадрові ресурси, запропоновано рекомендації щодо оцінки ефективності управління портфелем об'єктів інтелектуальної власності.
Keywords: авторське право; об'єкти інтелектуальної власності; машинобудівні підприємства; ноу-хау; портфель об'єктів інтелектуальної власності