Куниця, Катерина ВікторівнаЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна2024-03-182024-03-182023Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" усіх форм навчання / уклад.: Куниця К. В., Якименко-Терещенко Н. В. ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 25 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/75722Відповідно до навчального плану студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» виконують курсовий проєкт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства». Метою написання курсової роботи з технології продукції ресторанного господарства є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, набуття навичок розробки технологічного процесу виробництва кулінарних і борошняних кондитерських виробів, підготовка нормативної бази для діяльності та оцінка ефективності прийнятих рішень.ukметодичні вказівкикурсовий проектресторанний бізнесресторанне господарствопродукціяресторанна справаМетодичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0003-2927-7989