Савченко, Ольга ІгорівнаКобєлєва, Тетяна ОлександрівнаПерерва, Петро Григорович2023-11-062023-11-062023Савченко О. І. Визначення критеріїв ефективності інноваційного розвитку агропромислового комплексу / О. І. Савченко, Т. О. Кобєлєва, П. Г. Перерва // Урожайність та якість продукції рослинництва за сучасних технологій вирощування, присвячена 90-річчю з дня народження професора Г. П. Жемели : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30 вересня 2023 р. / ред. кол.: В. В. Гангур [та ін.] ; Полтав. держ. аграр. ун-т . – Полтава : ПДАУ, 2023. – C. 195-198.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70493Доведено, що інноваційний розвиток підприємств агропромислового комплексу визначається як процес їх вдосконалення з метою поліпшення результатів його діяльності за допомогою здійснення інноваційної діяльності. Будь-які зміни на підприємстві, в тому числі інноваційного характеру, здійснюються з певною метою, яка, в свою чергу, має на меті вирішення конкретної проблеми.ukефективністьагропромисловий комплексінноваціїтехнологіїрозвитокВизначення критеріїв ефективності інноваційного розвитку агропромислового комплексуArticlehttps://orcid.org/0000-0002-6256-9329