Оцінка виробничого потенціалу машинобудівного підприємства: теоретичний та практичний аспект - Соколова, Л. В.; Архієреєв, Сергій Ігоревич; Максименко, Яна Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті проведено аналіз існуючих методик оцінки виробничого потенціалу машинобудівних підприємств, визначено загальні риси, недоліки та переваги.

The analysis of different methods of evaluation of the production potential of machine-building enterprises are defined in common, the advantages and disadvantages.
Keywords: аналіз; підхід методичний; аспект кількісний; моніторинг; моделювання; productive potential; estimation; analysis; methodical approach; quantitative aspect; monitoring; design