Дубініна, А. А.Кузяхметова, А. А.Тарасенко, М. С.2018-03-162018-03-162007Дубініна А. А. Визначення комплексного показника якості плодів перцю солодкого різних ботанічних сортів / А. А. Дубініна, А. А. Кузяхметова, М. С. Тарасенко // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2007. – № 8. – С. 15-23.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35091Визначено як окремі показники якості плодів свіжого перцю солодкого, так і комплексну оцінку якості взагалі. Побудовано дерево властивостей якості плодів перцю солодкого. Визначено найкращий результат комплексного показника якості серед досліджуваних зразків плодів свіжого перцю.It is determined as separate parameters of quality of fruits of fresh pepper sweet, and a complex estimation of quality in general. The tree of properties of quality of fruits of pepper sweet is constructed. The best result of a complex parameter of quality among researched samples of fruits of fresh pepper is determined.ukвластивостіорганолептичні показникихімічний складтоксичні речовиниВизначення комплексного показника якості плодів перцю солодкого різних ботанічних сортівArticle