Проблеми рейдерства на фондовому ринку України - Кизим, А. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
В даній статті розкриваються проблеми пов’язані з рейдерство на фондовому ринку та висвітлюються негативні сторони таких атак.

In this article problems open up constrained from raider at the fund market and negative parties of such attacks are illuminated.
Keywords: рейдерств; рейдерські атаки; подолання; фондовий ринок