Моделювання системи забезпечення економічної ефективності машинобудівного підприємства - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (Міжнародний гуманітарний університет, 2017)
У статті розглянуто фактори, що впливають на економічну ефективність машинобудівного підприємства. Для спрощення розрахунків запропоновано методичний підхід до моделювання економічної ефективності машинобудівного підприємства за допомогою програмного забезпечення.

Factors affecting the economic efficiency of а machine-building enterprise are considered. Methodical approach of modeling the economic efficiency of a machine building enterprise with the help of software to simplify the calculations was proposed.
Model of ensuring systems of the economic efficiency of machine building enterprise
Keywords: підприємство; машинобудівні підприємства; економічна ефективність; системний підхід; enterprise; system approach; simulation model