Інституціональні перетворення відносин власності в період ринкової трансформації - Ус, Т. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
Розглядаються інституційні перетворення економіки України, реформування інституту власності, процес створювання нової системи суспільних відносин.

Сonsider the institutional reforms of Ukraine's economy, reforming the institution of property, the process of creating a new system of social relations.
Keywords: економіка України; реформування інституту власності; суспільні відносини; властність