Основні методологічні підходи щодо оцінки фінансово-господарської діяльності підприємства - Линник, Олена Іванівна; Штучка, М. А. (НТУ "ХПІ", 2011)
В роботі розглянуті методологічні підходи що до оцінки фінансово-господарської діяльності підприємства, які використовують різні критерії та показники і дають всебічну характеристику ефективності його функціонування.

We considered that methodological approaches to assessing the financial and economic activities that use different criteria and indicators and provide a comprehensive description of its efficiency.
Keywords: фінансова стійкість; економічна ефективність; платоспроможність; нефінансові критерії оцінки