Уточненная математическая модель расчета термонапряженного состояния многокомпонентной электромагнитной обмотки - Автономова, Людмила Владимировна; Бондарь, Сергей Владимирович; Киркач, Борис Николаевич; Степук, Александр Владимирович; Шмыгарев, Ю. М. (НТУ "ХПИ", 2010)
Запропонована уточнена математична модель розрахунку термонапруженого стану з урахуванням контактної взаємодії шарів в багатокомпонентній електромагнітній обмотці електрофізичних установок, яка знаходиться під дією полів різної фізичної природи.

An enhanced mathematical model of stress state calculations is suggested. It takes into account the contact interaction of layers in multicomponent electromagnetic winding of electro-physical devices, used under the various physical fields.
Keywords: электрофизические установки; физико-механические поля; энергетические установки; изоляционные материалы; механические системы