Аналіз протоколів маршрутизації для мереж з високою пропускною здатністю - Швецов, К. О.; Макаренко, О. П.; Янковський, О. А. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є аналіз протоколів маршрутизації для мереж з високою пропускною здатністю. Проведено дослідження факторів, що впливають на пошук ефективних маршрутів в мережі, аналіз особливостей протоколів маршрутизації OSPF, IS-IS, RIP та BGP, виділені найбільш істотні критерії порівняння даних протоколів, а також фактори, що впливають на їх вибір в для застосування в мережі.
Keywords: інформаційні технології; високошвидкісні мережі; передача даних; комп'ютерні мережі