Елементарний акт контакту реагенту та мінеральних зерен у водній гідросуміші - Білецький, Володимир Стефанович (Державний вищий навчальний заклад "Національний гірничий університет", 2000)
Розглянуто фундаментальне для збагачення корисних копалин питання елементарного контакту реагенту та мінеральних зерен у водному середовищі. Розкриті закономірності далекої і близької гідродинамічної взаємодії об’єктів, механізм їх зустрічі та контакту.
Keywords: збагачення корисних копалин; гідродинамічна взаємодія; турбулентні пульсації; агрегатоутворюючі об'єкти