Вплив застосовуваних авіапалив на безпеку польотів та довкілля - Сакун, Антоніна Олегівна; Мельник, Іван Вікторович; Несвятипаска, Євгеній Сергійович; Поляков, Микита Володимирович (Perfect Publishing, 2023)
Об’єм перевезень та кількість задіяних при цьому літаків щорічно зростає, що приводить до збільшення використання авіакерасину в авіації, при спалюванні якого відбувається викид шкідливих речовин до атмосфери.
Keywords: безпека польотів; забруднення атмосфери; екологічні вимоги; екологія