Технологія управління економічною безпекою підприємства - Кравцов, Владислав Юрійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2024)
Доведено, що система економічної безпеки повинна бути унікальною та закритою для не уповноважених осіб та інших суб'єктів господарювання, виходячи з того, що жодна система не може бути ідеальною, і за наявності відомостей про побудову та особливості діяльності системи економічної безпеки, може бути знайдено слабке місце та завдано шкоди підприємству.
Keywords: економічна безпека; складові; методи оцінки; комплаєнс; енергетика; методи розрахунку