Мотиваційні пріорітети до занять оздоровчим плаванням жінок похилого віку - Демченко, М. А.; Горенко, З. А.; Михайлова, М. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Робота присвячена з’ясуванню мотивів до занять оздоровчим плаванням у жінок похилого віку. Показано, що провідними внутрішніми факторами до таких занять були зняття емоційної напруги, зміцнення здоров’я та покращення фізичного стану. Серед інших спонукань домінували бажання покращення свого зовнішнього вигляду та спілкування.
Keywords: здоров'я жінок; здоровий спосіб життя; фізична активність; вікові категорії; зняття емоційної напруги; зовнішній вигляд