The system of labor safety management during a war - Berezutskyi, Viacheslav; Blyukhe, Boris (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
The issue of labor protection management during the war was considered.

Розглянуто питання щодо управління охороною праці під час війни.
Система управління охороною праці в період війни
Keywords: labor safety; features of management; wars; enterprise; risks; security; management systems; системи управління; охорона праці; особливості управління; підприємства; ризики; війни; безпека