Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Організаційна поведінка" - Яценко, Ольга Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Навчальна дисципліна «Організаційна поведінка» належить до обов’язкової компоненти спеціальної (фахової) підготовки бакалаврів за спеціальністю 073 «Менеджмент» у сфері управління та адміністрування (галузь знань 07).
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; організаційна поведінка; комунікація; мотивація; винагорода