Дослідження впливу жорсткості діафрагми гідравлічного захисту заглибного електродвигуна на ефективність його роботи - Андренко, Павло Миколайович; Білокінь, І. І.; Дмитрієнко, Ольга Вячеславівна; Стеценко, Ю. М. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розроблено математичну модель гідравлічного захисту заглибного електродвигуна. Проведено аналітичні дослідження впливу жорсткості діафрагми гідрозахисту на ефективність його роботи. Дано рекомендації щодо її вибору.
Keywords: ЗЕД; коефіцієнт передачі; КП; гідрозахист; математична модель; діафрагма