Обґрунтування вибору параметрів систем тестового контролю у динамічному режимі роботи - Кондрашов, Сергій Іванович; Григоренко, Ігор Володимирович; Опришкіна, Марина Ігорівна; Трохін, Михайло Вікторович (Технологический центр, 2015)
В роботі розглянуто один з ефективних підходів до вирішення науково-практичної задачі підвищення точності первинних електричних вимірювальних перетворювачів. Проаналізовано застосування тестових випробувань при бездемонтажному контролі у робочих режимах з використанням реляційно-різницевих операторів корекції. Розроблено інженерний метод визначення параметрів, який дозволяє вирішити задачу синтезу та аналізу систем тестового контролю.
Keywords: перетворювач вимірювальний; перетворювач електричний; функція дробово-раціональна; похибка нелінійності