Інтервальне розширення методів комплексування прогнозних оцінок - Романенков, Юрій Олександрович; Лобач, Олена Володимирівна (ФОП Панов А. М., 2018)
Вирішено проблему вдосконалення методологічної бази системи підтримки прийняття рішень у процесі короткострокового прогнозування показників організаційно-технічних систем шляхом розробки нових та адаптації існуючих методів комплексування, здатних враховувати інтервальна невизначеність експертних прогнозних оцінок. Проведено критичний аналіз та розроблено рекомендації щодо їх практичного застосування. Викладено рекомендації щодо параметричного налаштування аналітичної функції переваг.
Keywords: монографія; системи підтримки прийняття рішень; інформаційні технології; управлінська інформація; інтервальні числа