Хроніка Донецького відділення Наукового Товариства ім. Шевченка (1997-2007 рр.). Число 1 - Білецький, Володимир Стефанович (Донецьке відділення Наукового Товариства ім. Шевченка, 2007)
Хроніка містить інформацію про діяльність Донецького відділення НТШ за період від утворення у 1997 р. до 2007 р.
Keywords: територіальна розбудова; громадські організації; аналітичні центри; відкритість; наукові конференції; наукові сесії; дослідно-видавнича діяльність; наукові експедиції; організаційна робота; фандрейзинг; громадсько-просвітницька діяльність; представницька діяльність