Методичні вказівки з виконання випускної кваліфікаційної роботи - Романовський, Олександр Георгійович; Ігнатюк, Ольга Анатоліївна; Середа, Наталія Вікторівна; Солодовник (Бутенко), Тетяна Олександрівна; Резнік, Світлана Миколаївна (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для надання здобувачам вищої освіти другого рівня підготовки «магістр» денної та заочної форм навчання необхідної допомоги у належній підготовці та виконанні випускної кваліфікаційної роботи магістра з педагогіки вищої школи. У методичних вказівках детально наведено основні вимоги до змісту і структури випускної кваліфікаційної роботи з педагогіки вищої школи у цілому та кожного її розділу, а також необхідні довідкові матеріали з оформлення пояснювальної записки відповідно до вимог чинних нормативних документів. Призначені для магістрів спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» освітня програма «Педагогіка вищої школи».
Keywords: методичні вказівки; випускна кваліфікаційна робота; пояснювальна записка; титульні сторінки; дипломна робота; відгук