Алгоритм тактової синхронізації цифрового радіомодема на основі ШПФ - Волков, С. Л.; Скопа, О. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті показана доцільність використання принципів ШПФ при розробці ефективних обчислювальних алгоритмів, які засновані на принципі мінімуму перехідних завад у вільних каналах, для розробки систем тактової синхронізації цифрових багатоканальних радіомодемів. Іл.:1. Бібліогр.: 13 назв.

It is rotined in the article, that at development of effective computational algorithms of time synchronization for multichannel radiomodems, it is possible to apply principles FFT. These principles utilized an idea about a minimum of crosstalks in the free ductings. . Im.: 1: Bibliogr.: 13
Algorithm for clock synchronization between digital radio modems based FFT
Keywords: інформаційні сигнали; синхронізація; модеми; швидке перетворення Фурье; перехідні завади; вільні канали; synchronization; modem; FFT; hindrance; channel