Микола Григорович Чумаченко – творець світу бухгалтерського обліку - Малюга, Наталія Михайлівна; Давидюк, Тетяна Вікторівна (Житомирський державний технологічний університет, 2012)
В статті відображено основні етапи наукової діяльності вченого-економіста, доктора економічних наук, професора Миколи Григоровича Чумаченко, а також спогади про нього.

The main stages of scientific activity of the scientist-economist, Doctor of Economics, professor Mykola Grygorovych Chumachenko, as well as the memories about hine have been disclosed.
Mykola Grygorovuch Chumachenko – the creator of world of Accounting
Keywords: вчений-економіст; наукова діяльність; бухгалтерська спільнота; Чумаченко Микола Григорович; scientist-economist; scientific activity; accounting community; Chumachenko Mykola Grygorovuch