Математичне моделювання робочого процесу гідромашин - Дранковський, Віктор Едуардович; Миронов, Костянтин Анатолійович; Тиньянова, Ірина Іванівна; Рєзва, Ксенія Сергіївна; Крупа, Євгеній Сергійович; Кухтенков, Юрій Михайлович (My University, 2022)
В монографії викладено основні методи дослідження робочого процесу лопатевих гідромашин на основі різних підходів до моделювання технічних об'єктів. Розглянуто питання проектування гідромашин, а також шляхи їх вирішення за допомогою сучасних пакетів прикладних програм. Здійснено аналіз наукових підходів та положень. Для студентів та аспірантів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю "Гідроенергетика".
Keywords: монографія; теорія гідротурбін; пряма задача; обернена задача; проточна частина; кінематичні характеристики