Дослідження ризиків та розробка напрямів вдосконалення управління ризиками корпорації промислових підприємств залізничного транспорту - Посохов, Ігор Михайлович (НТУ "ХПІ", 2015)
Досліджено ризики промислових підприємств залізничного транспорту. Пропонуються напрями вдосконалення управління ризиками корпорації промислових підприємств залізничного транспорту: напрями вдосконалення управління ринковими ризиками корпорації промислових підприємств залізничного транспорту, заходи захисту від інформаційних ризиків корпорації промислових підприємств залізничного транспорту, напрями вирішення об’єктивних проблем управління персоналом корпорації промислових підприємств залізничного транспорту, напрями вдосконалення статичного та динамічного елементів системи стимулювання персоналу корпорації промислових підприємств залізничного транспорту.

Ensuring effective economic development is impossible without scientifically grounded management corporations, while the effective development of science-based corporations needs to develop measures and mechanisms for the development of interaction between internal risk management corporation industrial railway transportation and construction risk management systems of modern corporations.
Research and development risks ways to improve the risk management of the corporation of the industrial enterprises of railway transport
Keywords: ризик-менеджмент; внутрішні ризики взаємодії; персонал; risk management; internal risk interaction; risk factors