Система багатошарової навивки каната - Варченко, Іван Сергійович; Фідровська, Наталія Миколаївна; Родіонов, Лев Анатолійович (ДП "Український інститут промислової власності", 2012)
Система багатошарової навивки каната, в якій реборди виконані в вигляді ряду гвинтових послідовних ступенів, причому кількість ступенів дорівнює кількості шарів навивки без урахування першого.
Keywords: патент; корисна модель; машинобудування; радіальні напруження; система "Le-Bus"; реборди