Підвищення ефективності навчально-тренувального процесу курсантів військових вищих навчальних закладів України - Петренко, Олександр Олексійович; Петренко, Володимир Олексійович (Технологічний Центр, 2019)
Проаналізовано методи армспорту та особливості їх впровадження в навчально-тренувальний процес підготовки курсантів військових вищих навчальних закладів України. Запропоновано впроваджувати ці методи під час занять з фізичної підготовки шляхом об'єднання технічних прийомів і методів в раціональний ланцюг рухових дій. Обґрунтовано взаємозв'язок і взаємозалежність структури рухів і рівня розвитку фізичних якостей за умов застосування методів армспорту в період послідовного виконання занять на тренажерах і з партнерами під час самостійного заняття фізичною підготовкою.
Keywords: армспорт; вправи; навчально-тренувальний процес; фізичні якості; фізична підготовка