Дослідження засобів побудови процесу тестування мобільних застосунків - Панченко, Володимир Іванович; Ткаченко, Павло Дмитрович (Одеський національний технологічний університет, 2025)
Робота присвячена проблемі забезпечення ефективності процесу тестування мобільних застосунків в умовах неоднорідної екосистеми, яка характеризується різноманіттям апаратного забезпечення, версій операційних систем, типів мереж та сценаріїв взаємодії користувачів. Поєднання зазначених інструментів з системами безперервної інтеграції та хмарними середовищами тестування дозволяє підвищити рівень автоматизації, розширити охоплення сценаріїв і забезпечити стабільну якість програмного продукту незалежно від платформи чи пристрою.
Keywords: тестування; мобільні застосунки; аппаратне забезпечення; операційні системи; хмарні середовища; автоматизація