Застосування скандинавської ходьби в процесі фізичного виховання студентів - Азаренкова, Любов Леонідівна (Baltija Publishing, 2022)
Тема вдосконалення процесу фізичного виховання та ведення нових форм та видів рухової активності у закладах вищої освіти на сьогоднішній день являється актуальним питанням серед багатьох науковців в галузі фізичного виховання. Причинами пошуку нових форм рухової активності для студентів стали результати дослідження Гаркуша С. В.1, Лелека В. М.2, Дутчак М.3 в яких говориться про погіршення показників стану здоров’я та зниження рівня фізичної працездатності студентської молоді.
Keywords: монографія; спорт; фізична культура; навчальний процес; скандинавська ходьба; рухова активність; фізична працездатність