Презентація. Дизайн. Виступ - Азаренков, Володимир Ілліч; Ольховська, Олена Володимирівна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023)
Навчальний посібник присвячено підготовці презентацій і публічних виступів, які супроводжують захист курсових і кваліфікаційних робіт та поданню результатів наукових досліджень на науково-технічних конференціях. Наведено правила та загальні поради, що допоможуть зробити презентацію краще і професійніше. Запропоновано короткий опис програм розробки презентацій та приклади презентацій. Висвітлено детальну технологію підготовки до публічного виступу. Для студентів, аспірантів і зацікавлених фахівців.
Keywords: навчальний посібник; інформаційні технології; програмне забезпечення; структура презентацій; публічні виступи; комп'ютерні системи