Мобільний додаток для вивчення іноземної мови - Ткаченко, Є. В.; Філімончук, Т. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є опис структура додатку для вивчення іноземних слів, взаємодія його із сервером, де зберігається інформація щодо облікових записів користувачів. Можливо визначити наступні складові програмного додатку: використання баз даних для процесу авторизації користувачів із наступним збереженням історій слів, що було вивчено; створення та налаштування облікових записів користувача та адміністратора; можливість перегляду історії вивчення за відповідні періоди часу; можливість додавання та корегування навчального матеріалу адміністратором додатку.
Keywords: інформаційні технології; гейміфікація; професійна підготовка; електронна освіта; бази даних; інноваційні методики навчання