Психологічні аспекти безпеки праці - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (My University, 2021)
У статті проаналізовано психологічні чинники, що впливають на поведінку людини в процесі її професійної діяльності, виділено основні типи психологічних причин виникнення небезпечних ситуацій на виробництві, запропоновано заходи щодо усунення цих причин, розглянуто аспект значимості основ психології безпеки для забезпечення ефективної професійної діяльності працівників.
Keywords: безпека праці; професійна діяльність; виробництво; небезпека; психологія безпеки