Обґрунтування принципів формування мобілізаційного резерву Повітряних Сил в умовах комплектування збройних сил військовослужбовцями за контрактом - Бабич, А. П.; Краснокутський, Володимир Миколайович; Пархоменко, Д. О. (Харківський національний університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2006)
Проведено обґрунтування принципів формування мобілізаційного резерву Повітряних Сил в умовах комплектування збройних сил за контрактом з урахуванням досвіду збройних сил деяких країн НАТО.
Keywords: військова справа; авіаційна техніка; бойові дії; літальні апарати; мобілізація