Лазарєва, Т. А.Лазарєв, М. І.2023-02-052023-02-052021Лазарєва Т. А. Формування моральної складової професійної компетентності інженера-технолога харчової галузі / Т. А. Лазарєва, М. І. Лазарєв // Наукова школа академіка Івана Зязюна у працях його соратників та учнів : матеріали 7-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 25-26 травня 2021 р. / заг. ред. О. Г. Романовський ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 270-274.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62058ukпрофесійна компетентністьоб'єкти харчової галузінераціональне харчування населенняінженер-технологморальна культураФормування моральної складової професійної компетентності інженера-технолога харчової галузіArticle